Elérhetőségek
1044 Budapest, Óradna u. 4.
Tel: 1 / 320-38-26
Tel: 1 / 238-05-02
Tel: +36 70 652-5920
Fax: 1 / 349-11-07
E-mail:

Cégismertető

Köszönjük, hogy honlapunkra látogatott.
Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk.

Az Overgate Nyílászáró Automatizálási Nagykereskedelmi Kft-t 2004-ben alapítottuk azzal az elgondolással, hogy egy olyan nagykereskedést hozunk létre, ahol Partnereink megtalálják azokat a termékeket, amire valóban szükségük van. Mi nem csak a termékeket, hanem a hozzá tartozó szolgáltatásokkal egy komplett "csomagot" kínálunk. A vásárlás előtti műszaki tanácsadással és rendszertervezéssel azt kívánjuk biztosítani, hogy a telepítésre került eszköz hosszú távon és megbízhatóan működjön. A palettánkon található termékek 97%-a raktárról elérhető. Az értékesítés után pedig komoly szakmai tapasztalattal rendelkező műszaki tanácsadó kollégáink nyújtanak segítséget akár telefonon, akár személyesen telephelyünkön.

Telephelyünk

Telephelyünk

Bemutatóterem és üzlet

Bemutatóterem és üzlet

Tevékenység

Kizárólag szakmabeli telepítők, viszonteladók és gyártók részére kínáljuk minőségi termékeinket. Kizárólagos hazai képviseletként forgalmazzuk a BENINCA kapuautomatika eszközöket, GARAGE garázskapukat, MOOOVE redőnymozgatókat, LUMEEN világítástechnikai eszközöket, továbbá megtalálhatóak kínálatunkban HI MOTIONS, COMUNELLO és KANO kapuvasalatok, RISE áthaladásgátlók, ZOA síkmágnesek és elektromos zárak, TOPP ablakmozgatók, DORMA ajtófékek, valamint univerzális rádióadók és vevők is.

Filozófiánk

A pénz nem minden...
Célunk, hogy az általunk forgalmazott termékek hozzáértő kezek által, szakszerűen legyenek telepítve. Valljuk, hogy egy nagykereskedésnek valóban nagykereskedelmi tevékenységet kell folytatnia. Nem hírdetünk kiskereskedelmi akciókat sem újságban, sem plakátokon, sem kiállításokon. Csapatunk minden tagja sajátjának érzi a céget, mert szeretjük, amit csinálunk. Ügyfeleink sok esetben barátokká "válnak" és nekünk ez az igazi érték!!!

Minőség

Cégünk kizárólag minőségi termékeket forgalmaz. Minden új terméket a forgalomba hozatal előtt alapos tesztelésnek vetünk alá. Amennyiben valamely termékünk meghibásodási aránya meghaladja az 1%-ot, akkor a forgalmazását felfüggesztjük, illetve befejezzük.